Načítám Semináře

Nabízíme Vám záznam semináře na téma nákupu potravin pro stravovací provozy zdravotnických zařízení odpovědným přístupem. Zajímá Vás, zda je možné zlepšit nemocniční stravu, aby byla více kvalitní, zdravá a třeba i udržitelná? Jaká jsou aktuální doporučení pro zajištění stravy a nutriční péče ve zdravotnických zařízeních? Je možné si dovolit s omezenými rozpočty zařazovat biopotraviny? Jak jsou v praxi ve zdravotnických zařízeních využívány dynamické nákupní systémy pro nákupy potravin? A lze zajistit efektivní a udržitelné stravování v nemocnici?

Pokud pracujete v nemocnicích jako vedoucí stravovacího provozu či nutriční terapeut, nákupčí nebo zaměstnanec ekonomického odboru, který řeší veřejné zakázky, tak si tento záznam semináře rozhodně nenechte ujít!

Prezentace k semináři jsou zde:

1_Lucie_Ruzickova_VFN_Praha
2_Nikolas_Kratena_Nem_Nymburk_prezentace 30.3_FINAL 3_Miroslav_Krotky_FN_Na_Homolce 4_Jan_Moudry_Biopotr_v_nem_strav_potencial_a_bariery_uplatneni_bioprodukce 5_Adela_Havlova_Kvalit_a_udrz_strav_ve_zdrav 6_Klara_Semradova_DNS_s_el_kat_ve_FN_Bulovka_prakt_zkusenosti
7_Veronika_Horova_OVZ