1. Semináře
  2. Veronika Horová

Veronika Horová


Veronika se zaměřuje na oblast zdravotnictví, zejména pak na možnosti a příležitosti uplatňování principů odpovědného veřejného zadávání při zadávání veřejných zakázek ve specifickém prostředí zdravotnických zařízení. S ohledem na to, že tato problematika je v ČR zatím na samém počátku, hledá inspiraci a příklady dobré praxe i v zahraničí. Jejím úkolem je dostat téma odpovědného zadávání do povědomí zadavatelů ve zdravotnictví a pomoci s případnou implementací ve zdravotnických zařízeních. Společně s Alenou Ševčíkovou pak má na starosti i oblast úklidových služeb.

Veronika vystudovala Právnickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně. Veřejným zakázkám se věnuje od roku 2009, kdy pracovala jako právník a specialista na veřejné zakázky na Ministerstvu školství, mládeže a tělovýchovy. Od roku 2010 pracuje v Nemocnici Nové Město na Moravě na pozici vedoucí právního úseku, kde 4 roky vedla oddělení veřejných zakázek. Podílí se na přípravě veřejných zakázek nemocnice zejména po právní stránce, poskytuje konzultace.

Dnes

Zdravotnictví a odpovědné zadávání aneb lze odpovědně zadávat i ve zdravotnictví?

*** ONLINE SEMINÁŘ

K TOMUTO SEMINÁŘI EXISTUJE VIDEO ZÁZNAM. Seminář je zaměřen na problematiku odpovědného veřejného zadávání v oblasti zdravotnictví. Cílem semináře je seznámit se s možnostmi a příležitostmi uplatnění aspektů odpovědného zadávání při nákupech zboží, služeb a stavebních prací ve zdravotnické sféře.

Komplexní servis prádla jako příležitost OVZ ve zdravotnictví

*** ONLINE SEMINÁŘ

Komplexní servis prádla nebo také tzv. pronájem prádla je druhem služeb, které poskytují prádelny mnoha subjektům, a to nejen z řad veřejných zadavatelů. Nabízíme Vám praktický seminář, ve kterém Vám ukážeme jak stále častěji využívaný typ služeb, jejichž základem je tzv. nevlastnický přístup zajištění zboží […]

Kvalitní a udržitelné stravování ve zdravotnictví

*** ONLINE SEMINÁŘ

Zajímá Vás, zda je možné nakupovat potraviny pro stravovací provozy zdravotnických zařízení odpovědně? Nebo jak jsou v praxi ve zdravotnických zařízeních využívány dynamické nákupní systémy pro nákupy potravin, jaké jsou možnosti, limity či úskalí? Nebo jak je možné zlepšit nemocniční stravu, aby byla více kvalitní, zdravá a třeba i udržitelná? Lze implementovat model „cirkulární ekonomiky“ pro oblast potravin v nemocnici? A lze zajistit efektivní a udržitelné stravování v nemocnici?
Nabízíme vám online seminář, ve kterém se budeme snažit nalézt odpovědi na výše uvedené otázky, a to nejen s odborníky z praxe, ale i s odborníky, kteří se problematikou kvality potravin zabývají na vědecké úrovni. Ukážeme Vám příklady dobré praxe v rámci ČR i ze zahraničí.