1. Semináře
  2. Monika Dobrovodská

Monika Dobrovodská


Monika se v rámci projektu věnuje metodice odpovědného veřejného zadávání, jak implementovat OVZ v organizacích, dále pak konzultacím se zadavateli a OVZ také školí. Zajímá ji téma udržitelnosti.

Monika vystudovala Právnickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně. Nejdéle působila na Státní zemědělské a potravinářské inspekci, kde několik let vedla právní a legislativní oddělení ústředního inspektorátu. Na dva roky byla vyslána jako národní expert na právní oddělení Generálního ředitelství pro zdraví a ochranu spotřebitele Evropské komise.

Dnes

Udržitelným stravováním ke skutečně zdravému regionu

Seminář je součástí:
*** ONLINE SEMINÁŘ

Hledáte příležitosti udržitelného přístupu ke stravování?
Představíme Vám program Skutečně zdravá škola/Skutečně zdravá jídelna, který podporuje veřejné stravování, jež strávníkům nabízí zdravé a chutné pokrmy připravené z čerstvých sezónních produktů od zemědělců z regionu.
Nabídneme Vám cestu, jak prospět zdraví obyvatel, podpořit udržitelné potravinové systémy, ale i místní farmy a malé podniky a tím ekonomiku regionu a místní komunitu.

Etické nakupování (připravujeme)

Každý zadavatel pořizuje celou škálu různého zboží. Většina zadavatelů nakupuje i takové zboží a komodity, u kterého je stále obtížnější se ubránit otázkám, za jakých etických podmínek vznikalo. Na semináři Vám nabídneme příležitosti, jak uplatňovat etické nakupování v praxi,

Udržitelným stravováním ke skutečně zdravému regionu

Hledáte příležitosti udržitelného přístupu ke stravování? Představíme Vám program Skutečně zdravá škola/Skutečně zdravá jídelna, který podporuje veřejné stravování, jež strávníkům nabízí zdravé a chutné pokrmy připravené z čerstvých sezónních produktů od zemědělců z regionu. Nabídneme Vám cestu, jak prospět zdraví obyvatel, podpořit udržitelné potravinové systémy, ale i místní farmy a malé podniky a tím ekonomiku regionu a místní komunitu.